100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 AWD 160PK
Bouwjaar 10.2010 - 12.2014

Remcilinders SUBARU FORESTER (SH_) 2.0 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen SUBARU FORESTER (SH_) 2.0 AWD

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wielremcilinder kopen voor SUBARU FORESTER (SH_)

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.