100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 XT AWD 253PK
Bouwjaar 03.2013 - heden

Remcilinders SUBARU FORESTER (SJ_) 2.0 XT AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACMASERATISUBARU. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wielremcilinder kopen voor SUBARU FORESTER (SJ_) 2.0 XT AWD

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koppelingscilinder vervangen SUBARU FORESTER (SJ_)

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.