100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 AWD 310PK
Bouwjaar 09-2010 - 08-2013

Remcilinders SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remcilinders bij de APK. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Koppelingscilinder vervangen SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 AWD

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wielremcilinder kopen voor SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.