100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI 330S AWD 330PK
Bouwjaar 05.2009 - 12.2010

Remcilinders SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX STI 330S AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX STI 330S AWD past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Wielremcilinder kopen voor SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3)

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Remcilinders bij de APK. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen SUBARU

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUMAZDALOTUSRENAULT.