100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 AWD 270PK
Bouwjaar 07-2007 - heden

Remcilinders SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Wielremcilinder kopen voor SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKPLYMOUTHCHEVROLETFIATBEDFORD. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV)

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remcilinders bij de APK.