WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 AWD 310PK
Bouwjaar 09.2010 - 12.2015

Remcilinders SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Wielremcilinder kopen voor SUBARU

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.