WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.5 AWD 173PK
Bouwjaar 10.2014 - heden

Remcilinders SUBARU OUTBACK (BS) 2.5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen SUBARU OUTBACK (BS) 2.5 AWD

Wij controleren altijd bij de SUBARU OUTBACK (BS) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAMGPORSCHETOYOTAPEUGEOT.

Wielremcilinder kopen voor SUBARU

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.