WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU WRX Sedan 2.0 AWD 268PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders SUBARU WRX Sedan (GJ) 2.0 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor SUBARU WRX Sedan (GJ) 2.0 AWD

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Remcilinders bij de APK. Wij controleren altijd bij de SUBARU WRX Sedan (GJ) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADAIMLERDODGEISUZU. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen SUBARU

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.