WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 95PK
Bouwjaar 02.1991 - 03.1998

Remcilinders SUZUKI VITARA (ET, TA, TD) 1.6

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor SUZUKI VITARA (ET, TA, TD) 1.6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIPONTIACDAIHATSUHONDALINCOLN. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koppelingscilinder vervangen SUZUKI VITARA (ET, TA, TD)

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bendix, Pagid, Textar, Rofren, ATE en Lucas De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.