100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 120PK
Bouwjaar 02.2015 - heden

Remcilinders SUZUKI VITARA (LY) 1.6

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koppelingscilinder vervangen SUZUKI VITARA (LY) 1.6

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIDAFSAABOPELVAUXHALLSUZUKI. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Wielremcilinder kopen voor SUZUKI VITARA (LY)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.