WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA ALPHARD / VELLFIRE 2.4 167PK
Bouwjaar 04.2008 - 12.2014

Remcilinders TOYOTA ALPHARD / VELLFIRE (_H2_) 2.4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen TOYOTA ALPHARD / VELLFIRE (_H2_) 2.4

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANIVECOINFINITIPLYMOUTHMITSUBISHI.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Wielremcilinder kopen voor TOYOTA ALPHARD / VELLFIRE (_H2_)

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.