100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIGHLANDER / KLUGER 3.5 273PK
Bouwjaar 01-2014 - heden

Remcilinders TOYOTA HIGHLANDER / KLUGER (_U5_) 3.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor TOYOTA HIGHLANDER / KLUGER (_U5_) 3.5

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HIGHLANDER / KLUGER (_U5_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOFERRARIINFINITIBUICKDAEWOODODGE. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Koppelingscilinder vervangen TOYOTA

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Remcilinders bij de APK. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.