WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VII Pick-up 2.5 D-4D 4WD 128PK
Bouwjaar 11.2004 - 12.2005

Remcilinders TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) 2.5 D-4D 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koppelingscilinder vervangen TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) 2.5 D-4D 4WD

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij controleren altijd bij de TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wielremcilinder kopen voor TOYOTA

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.