WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VERSO 1.6 D4-D 112PK
Bouwjaar 11.2013 - 08.2018

Remcilinders TOYOTA VERSO (_R2_) 1.6 D4-D

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen TOYOTA VERSO (_R2_) 1.6 D4-D

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Wielremcilinder kopen voor TOYOTA VERSO (_R2_)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.