100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont 1.4 S 75PK
Bouwjaar 10.1989 - 12.1991

Remcilinders VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont (T85) 1.4 S

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont (T85) 1.4 S

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL ASTRA Mk II Belmont (T85)

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Remcilinders bij de APK. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAMERCEDES-BENZINFINITI.