WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 CDTI 4x4 170PK
Bouwjaar 11.2014 - 05.2017

Remcilinders VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09) 2.0 CDTI 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09) 2.0 CDTI 4x4 komen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09)

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Remcilinders bij de APK. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.