100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 CDTI 170PK
Bouwjaar 11.2014 - 05.2017

Remcilinders VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09) 2.0 CDTI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09) 2.0 CDTI

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09)

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLLEXUSCHEVROLETMAZDA. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.