100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Turbo 250PK
Bouwjaar 07.2011 - 05.2017

Remcilinders VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sports Tourer (G09) 2.0 Turbo

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sports Tourer (G09) 2.0 Turbo

Remcilinders bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABROVERCITROENLAND ROVER. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sports Tourer (G09)

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Je kunt bij ons betalen via AfterPay

Hoofdremcilinder zelf monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.