100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI Bestelwagen 2.0 82PK
Bouwjaar 03-1988 - 12-1994

Remcilinders VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID) 2.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID) 2.0

Elke VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID) heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISEATFIAT. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.