WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI Bestelwagen 2.0 TD 68PK
Bouwjaar 09.1984 - 07.1988

Remcilinders VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID) 2.0 TD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID) 2.0 TD

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remcilinders bij de APK. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID)

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.