WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI Bestelwagen 2.2 D 61PK
Bouwjaar 03.1988 - 12.1994

Remcilinders VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID) 2.2 D

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID) 2.2 D

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL MIDI Bestelwagen (MID)

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer.