100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MOKKA / MOKKA X 1.6 CDTi 136PK
Bouwjaar 01-2015 - heden

Remcilinders VAUXHALL MOKKA / MOKKA X (J13) 1.6 CDTi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL MOKKA / MOKKA X (J13) 1.6 CDTi komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL MOKKA / MOKKA X (J13)

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Remcilinders bij de APK. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Pagid, Lucas, ABS, Bendix, Jurid, Brembo, Zimmermann, Rofren, Bosch, Textar en TRW