WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MOVANO Mk II 2.3 CDTI RWD 163PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders VAUXHALL MOVANO Mk II (B) VAN (X62) 2.3 CDTI RWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL MOVANO Mk II (B) VAN (X62) 2.3 CDTI RWD

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAPEUGEOTLADADAFLEXUSPORSCHE.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL MOVANO Mk II (B) VAN (X62)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Remcilinders bij de APK. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.