WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ZAFIRA Mk III 2.0 CDTi 170PK
Bouwjaar 01.2015 - 08.2018

Remcilinders VAUXHALL ZAFIRA Mk III (P12) 2.0 CDTi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL ZAFIRA Mk III (P12) 2.0 CDTi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Koppelingscilinder vervangen VAUXHALL ZAFIRA Mk III (P12)

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Wielremcilinder kopen voor VAUXHALL

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.