100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II 3.0 T AWD 351PK
Bouwjaar 04.2014 - 12.2018

Remcilinders VOLVO S60 II (134) 3.0 T AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen VOLVO S60 II (134) 3.0 T AWD

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARILOTUSVAUXHALL. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor VOLVO S60 II (134)

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, ATE, TRW, Bendix, Brembo, Zimmermann, Bosch, Lucas en Jurid Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remcilinders bij de APK. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.