WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II T5 AWD 245PK
Bouwjaar 07.2014 - 12.2018

Remcilinders VOLVO S60 II (134) T5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor VOLVO S60 II (134) T5 AWD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S60 II (134) past. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koppelingscilinder vervangen VOLVO

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.