100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V40 Hatchback T5 249PK
Bouwjaar 01.2014 - heden

Remcilinders VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T5

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Wielremcilinder kopen voor VOLVO V40 Hatchback (525, 526)

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUFORDPEUGEOTHYUNDAI. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Hoofdremcilinder zelf monteren

Je kunt bij ons betalen via overboeking, AfterPay, MisterCash en Creditcard Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.