100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V40 Hatchback T5 AWD 210PK
Bouwjaar 03.2014 - 12.2015

Remcilinders VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T5 AWD

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remcilinders bij de APK. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en overboeking Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526) komen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Koppelingscilinder vervangen VOLVO

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEHONDASUZUKILAND ROVER.