100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 I 3.2 238PK
Bouwjaar 09.2011 - 09.2014

Remcilinders VOLVO XC90 I (275) 3.2

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor VOLVO XC90 I (275) 3.2

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Koppelingscilinder vervangen VOLVO XC90 I (275)

Remcilinders bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSROVERSMARTLAMBORGHINI. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.