100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 I D5 AWD 163PK
Bouwjaar 10.2007 - 12.2010

Remcilinders VOLVO XC90 I (275) D5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Wielremcilinder kopen voor VOLVO XC90 I (275) D5 AWD

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koppelingscilinder vervangen VOLVO XC90 I (275)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOBUICKDAIHATSUPORSCHEMGINFINITI. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.