100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 II D5 AWD 224PK
Bouwjaar 09-2014 - 12-2016

Remcilinders VOLVO XC90 II (256) D5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO XC90 II (256) D5 AWD past. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Bosch

Koppelingscilinder vervangen VOLVO XC90 II (256)

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Wielremcilinder kopen voor VOLVO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAKIASAAB. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.