WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) 2.0 TDI 150PK
Bouwjaar 07.2014 - 09.2018

Remcilinders VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) 2.0 TDI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) 2.0 TDI

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wielremcilinder kopen voor VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATJEEPLAND ROVER. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.