100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD 109 PK
Bouwjaar 11.2016 - tot heden

Remcilinders VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHMINICHEVROLETVAUXHALL. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.