100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) 1.1 24PK
Bouwjaar 07-1949 - 12-1954

Remcilinders VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) 1.1

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Wielremcilinder kopen voor VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) 1.1

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIBUICKCHEVROLETJAGUAR. Elke VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) heeft een eigen VIN-nummer. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Koppelingscilinder vervangen VW VOLKSWAGEN

Remcilinders bij de APK. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.