Remklauwen

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw auto

De hoofdremcilinder werkt altijd samen met de remklauwen. Remslangen zitten altijd gemonteerd met een nippel. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken. Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Aluminium remklauw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.