100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Zoek onderdelen op kenteken

Vul je kenteken in en vind passende onderdelen voor jouw auto.

Remklauw terugstellen auto

Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASEATLEXUSMAZDAPEUGEOT. Na de winter controleren en schoonmaken van de remklauwen helpt vastzitten voorkomen. De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Remklauw met 4 pistons

Pistons (of zuigers) kunnen gaan roesten. Remvloeistof is meestal dot4. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest.

Geleidepennen voor remklauwen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay, MisterCash en Creditcard

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen