Remklauwen ALFA ROMEO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Zimmermann, Pagid, Rofren, Textar, Bendix, ATE en Jurid Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven.

Remklauw voor uw ALFA ROMEO

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Aluminium remklauw auto

Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. De remklauw zit vast op de fusee van de auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd