Remklauwen ALFA ROMEO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen ALFA ROMEO

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vastzittende remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. En soms dot3. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Bekijk ook alle alfa romeo remklauwen op RemOnderdelen.nl