100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 1.9 JTD 150PK
Bouwjaar 03.2005 - 05.2006

Remklauwen ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD. Remsystemen die stinken komt door overbelasting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) past. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden.

Remklauw met 4 pistons

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remklauw terugstellen ALFA ROMEO

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.