Remklauwen AUDI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vastzittende remklauw

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen.

Remklauw terugstellen auto

Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Bekijk ook alle audi remklauwen op RemOnderdelen.nl