Remklauwen AUDI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw AUDI

De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Aluminium remklauw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.