100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remklauwen AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw met 4 pistons

Uitboren van nippels beschadigt vaak de remklauw. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Geleidepennen voor remklauwen

De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDLOTUSPLYMOUTHCADILLACSEAT. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Remklauw terugstellen AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM)

Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.