WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen AUDI A6 Allroad (4AH, C8)

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken

Kies je AUDI A6 Allroad uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remklauw met 4 pistons

Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en TRW

Remklauw terugstellen AUDI A6 Allroad (4AH, C8)

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Geleidepennen voor remklauwen

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPSUZUKILOTUSDAEWOOPLYMOUTH. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen