100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT 2.0 TTS quattro 306 PK
Bouwjaar 08.2018 - tot heden

Remklauwen AUDI TT (FV3, FVP) 2.0 TTS quattro

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauwen achterzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI TT
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57677
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
voor zuiger-Ø [mm]: 42 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Uitvoering: voor voertuigen met elektrische handrem
Gewicht: 0,29 kg
Inbouwplaats:
57% Korting
29,51
68,63
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw terugstellen AUDI TT (FV3, FVP) 2.0 TTS quattro

Wij controleren altijd bij de AUDI TT (FV3, FVP) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Remklauw met 4 pistons

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax

Geleidepennen voor remklauwen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.