Remklauwen BEDFORD

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Elke BEDFORD heeft een eigen VIN-nummer. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren.

Aluminium remklauw auto

Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Gietijzer komt minder veel voor als component. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remklauw voor uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.