Remklauwen BEDFORD

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hiermee bedoelt men de remklauw. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken.

Vastzittende remklauw

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BEDFORD past.

Remklauw terugstellen auto

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. De handremkabel bedient de handrem. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Bekijk ook alle bedford remklauwen op RemOnderdelen.nl