Remklauwen BMW

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen BMW

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Vastzittende remklauw

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Bekijk ook alle bmw remklauwen op RemOnderdelen.nl