WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen BMW

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauw met 1 piston

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIDAIMLERDAIHATSU.

Remklauw vervangen

Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Aluminium remklauw auto

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Uitboren van nippels beschadigt vaak de remklauw. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.