Remklauwen BUICK

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Remsystemen die stinken komt door overbelasting. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Na een noodstop kunnen de remschijven gaan trillen. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Remklauw terugstellen BUICK

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Bekijk ook alle buick remklauwen op RemOnderdelen.nl