Remklauwen CADILLAC

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw CADILLAC

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remklauw voor uw auto

Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het kan zijn dat er bepaalde delen van de remklauw kapot zijn, zoals de rubbers. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment.