Remklauwen CADILLAC

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Remklauw terugstellen CADILLAC

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Remsystemen die stinken komt door overbelasting. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle cadillac remklauwen op RemOnderdelen.nl