Remklauwen CHEVROLET

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast.

Remklauw terugstellen CHEVROLET

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Bekijk ook alle chevrolet remklauwen op RemOnderdelen.nl