Remklauwen CHEVROLET

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw CHEVROLET

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem.

Remklauw voor uw auto

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.