100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORVETTE 6.2 466 PK
Bouwjaar 04.2014 - tot heden

Remklauwen CHEVROLET CORVETTE (C7) 6.2

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn.

Remklauw met 4 pistons

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET CORVETTE (C7) 6.2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CORVETTE (C7).

Remklauw terugstellen CHEVROLET

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Na de winter controleren en schoonmaken van de remklauwen helpt vastzitten voorkomen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCDODGECHEVROLETROVERAUDISUBARU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.