Remklauwen CHRYSLER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw CHRYSLER

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remklauw voor uw auto

De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.