Remklauwen CHRYSLER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. De hoofdremcilinder werkt altijd samen met de remklauwen. Remslangen zitten altijd gemonteerd met een nippel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vastzittende remklauw

Elke CHRYSLER heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken.

Remklauw terugstellen auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken.

Bekijk ook alle chrysler remklauwen op RemOnderdelen.nl