100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C35 Bus 2.2 D 61 PK
Bouwjaar 11.1973 - 01.1980

Remklauwen CITROEN C35 Bus 2.2 D

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw met 4 pistons

Elke CITROEN C35 Bus 2.2 D heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Geleidepennen voor remklauwen

Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken. Remvloeistof is meestal dot4. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGNISSANMINIISUZU. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden.

Remklauw terugstellen CITROEN C35 Bus

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.