Remklauwen DAEWOO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen DAEWOO

Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De handremkabel bedient de handrem. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Na de winter controleren en schoonmaken van de remklauwen helpt vastzitten voorkomen.

Vastzittende remklauw

Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. En soms dot3. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Bekijk ook alle daewoo remklauwen op RemOnderdelen.nl