WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen DAEWOO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken

Kies je DAEWOO model

Geleidepennen voor remklauwen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIASKODADAIMLER. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO past. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remklauw terugstellen auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Remklauw met 4 pistons

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd want anders functioneert de handrem niet goed. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren.


Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen