Remklauwen DAEWOO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remklauw voor uw DAEWOO

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. De APK let niet op de remvloeistof.

Aluminium remklauw auto

De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De ontluchtingsnippel wordt een kwartslag losgedraaid. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.